Leer squash - Khan, Pratt

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1994, 96 blz. boordevol kleurenfoto's. Rug kaft licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [53]

Leer squash, is gebaseerd op een ideaal concept voor drukbezette mensen. Wie een sport wil gaan beoefenen wil graag eenvoudig maar wel nauwkeurig alle informatie op een rij. Met de expertise van een topleraar kunt u deze sport in de kortst mogelijke tijd leren en verbeteren. Leer met behulp van deze rijk geïllustreerde cursus van uur tot uur squashtechnieken en -tactieken. Diagrammen en illustraties laten in één oogopslag de richting van de bal zien en de meest tactische slag vanuit uw positie op de baan. Actiefoto's geven de opeenvolgende lichaamshoudingen weer die essentieel zijn voor bekwaam gespeelde slagen. Close-up fotografie en professioneel advies maken u alle onderdelen van het spel duidelijk - van grip tot het slaan van een effectbal. Het resultaat is een overzichtelijke introductie tot deze enerverende sport.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.