MarktPlaza

LAST MINUTE VILLA 69 CHATEAU CAZALERES ZWEMBAD+GRATIS WIFI

131x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

NOG VRIJ: 

07/8 - 14/8 = € 1050 + 21/8 - 28/8= € 1050
incl. water/gas/electra/bedlinnen/WIFI/gebruik wasmachine
excl. toeristenbelasting/borg € 150 retour na afloop/schoonmaak € 80

Daarna tot eind september:
€ 93 p.nacht 
€ 650 per 7 nachten
€ 1175 per 14 nachten

Uw vakantie doorbrengen in vakantiewoning LA DOUCE 69 op park CHÂTEAU CAZALÈRES in DAUMAZAN-SUR-ARIZE? Gelegen tussen TOULOUSE, CARCASSONNE, LOURDES, ANDORRA - in het "Toscane van Frankrijk"? Het blijft hier zomer tot half oktober!

Met uw auto bent u er in 1 dag (1130 km vanaf Breda, 1070 km vanaf Antwerpen). Of u kunt halverwege een  hotelovernachting nemen in de buurt van Orleans of Limoges.

Onze vakantiewoning (6 personen) heeft GRATIS WIFI en is UITSTEKEND VERZORGD, modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, o.a. VAATWASSER, elektrische oven, koelkast met apart groot vriesvak, magnetron, extra oventje voor afbakbroodjes, 82cm LED-TV, DVD-speler, AUDIO-set met USB-aansluiting, WASMACHINE, tuinmeubilair, ligbedden, 2 parasols, enz.

Onze trots: LUXE NIEUWE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE, wastafelmeubel en grote spiegel + nieuwe toiletruimte!

OORDEEL KEURINGSCOMMISSIE mei 2017:"Wat een paleisje hebben jullie ervan gemaakt. Hulde!"
En in 2019 kregen we 5 sterren op de website van het park! Daarnaast hebben we inmiddels 7 goede beoordelingen op ZOOVER.

De L-vormige tuin is kleurrijk, ZONNIG en heeft veel privacy. Er is een grote parasol, een loungeset, verstelbare tuinstoelen en twee ligbedden met kussens. Heerlijk om te relaxen in zon of schaduw!

Het park heeft een groot verwarmd zwembad met apart verwarmd kinderbad en gratis ligbedden, een speeltuin, tennisbaan en midgetgolf.

Ook voor mensen zonder kinderen of gewoon rustzoekers is dit een heerlijke plek! Het huis is gelegen aan de buitenrand van het park en heeft een eigen afgesloten tuin.

Bent u geïnteresseerd in een vakantie in het zonnige zuiden in een van de mooiste huizen op het park?

In een streek waar van alles te zien en te doen is? TOULOUSE, FOIX, ST. GIRONS, PAMIERS, CARCASSONNE, een rit door de Pyreneeën.....
En waar u warmte en zon vindt tot eind oktober?

Op onze eigen website vindt u alle PRIJZEN en extra informatie. (Zie de foto van ons visitekaartje)

Wij garanderen u een fijne vakantie! U bent van harte welkom!