MarktPlaza

Kratom - Borneo Premium - 1 Kg € 109,95

1092x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Borneo Premium
Borneo Premium heeft zijn naam gekregen door de regio waar het vandaan komt. Hoewel de regio Borneo (het eiland) erg groot is (bijna 18x groter dan Nederland en tevens het op 2 na grootste eiland ter wereld), hebben we toch gedacht om het de naam van het hele eileand te moeten geven. Borneo Premium is beroemd om zijn sterkte en zijn aroma.
Effecten:

Groene Premium       -    Gemiddelde sedatie, gemiddeld euforisch
Witte Premium           -    Hoge stimulatie, gemiddeld euforisch
Rode Premium           -    Gemiddelde sedatie, verminderd mentale stres
Gouden Premium       -    Hoge stimulatie, gemiddeld euforisch
Gele Premium            -    Hoge stimulatie, gemiddeld euforisch
De genoemde kleur heeft altijd betrekking op de nerfkleur, de bladeren hebben allemaal dezelfde kleur (groen...), maar de nerfkleur verschilt.
De bladeren zijn hand geselecteerd om de sterkste Borneo Premium te krijgen en gegarandeerd vrij van pesticides en andere verontreinigers. Voor normaal gebruik is een dosis van 3-5 gram meer dan genoeg. U bent dus minder nodig dan van andere soorten Kratom, om een goed effect te krijgen.
Verpakt in 2x 500 gram gesealde vacuum zakken, zodat het product zo lang mogelijk vers blijft! U kunt standaard uit 2 nerfkleuren kiezen (per zak van 500 gram). Laat in de commentaarbox even weten welke nerf kleuren u kiest. Indien u niets kiest, leveren wij standaard 2x 500 gram met rode nerf.
Prijs is per 1000 gram (2x 500 gram), inclusief verzendkosten.
Ook kunt u er voor kiezen om het verpakt te krijgen in 100 grams hersluitbare aluminium zakken, u kunt dan zelf kiezen welke nerfkleur u wilt hebben en hoeveel.
Voorbeeld:
2x  Borneo Rood Premium 
2x  Borneo Wit Premium
2x  Borneo Groen Premium
2x  Borneo Goud Premium
2x  Borneo Geel Premium
Als u dit wilt, laat in de Commentaarbox dan even weten welke nerf kleuren u kiest. Als u voor 10x 100 gram kiest en u geeft in de commentaarbox niet aan wat uw keuze is, leveren wij standaard van elke nerf kleur 2x 100 gram.
Aangezien al onze prijzen inclusief verzendkosten zijn, is deze aanbieding alleen geldig voor Nederland!
 Indien u in een ander land woont, vraag dan naar de verzendkosten voor u besteld (anders wordt uw bestelling geweigerd). Voor de verzendkosten rekenen wij: De verzendkosten naar uw land, verminderd met de verzendkosten binnen Nederland, het verschil moet u bijbetalen.
https://www.kratomshop.nl