MarktPlaza

Kratom - Borneo Hulu Kapuas - 1 Kg € 109,95

1092x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Borneo Hulu Kapuas
Borneo Hulu Kapuas heeft zijn naam gekregen door de regio waar het vandaan komt. De regio heet Hulu en daar stroomt een rivier door, die de Kapuas wordt genoemd.  Borneo Hulu Kapuas is beroemd om zijn sterkte en zijn aroma. 
Effecten: 

Rode Hulu Kapuas       -     Gemiddelde sedatie, verminderd mentale stres
Witte Hulu Kapuas        -    Hoge stimulatie, gemiddeld euforisch
Groene Hulu Kapuas    -    Gemiddelde stimulatie, gemiddeld euforisch
De bladeren zijn hand geselecteerd om de sterkste Borneo Hulu Kapuas te krijgen en gegarandeerd vrij van pesticides en andere verontreinigers.Voor normaal gebruik is een dosis van 3-5 gram meer dan genoeg. U bent dus minder nodig dan van andere soorten Kratom, om een goed effect te krijgen. 
Verpakt in 2x 500 gram gesealde vacuum zakken, zodat het product zo lang mogelijk vers blijft! U kunt standaard uit 2 nerfkleuren kiezen (per zak van 500 gram). Laat in de commentaarbox even weten welke nerf kleuren u kiest. Indien u niets kiest, leveren wij standaard 2x 500 gram met rode nerf.
Prijs is per 1000 gram (2x 500 gram), inclusief verzendkosten.
Ook kunt u er voor kiezen om het verpakt te krijgen in 100 grams hersluitbare aluminium zakken, u kunt dan zelf kiezen welke nerfkleur u wilt hebben en hoeveel.
Voorbeeld:
4x    Borneo Hulu Kapuas Rood Premium 
3x    Borneo Hulu Kapuas Wit Premium
3x    Borneo Hulu Kapuas Groen Premium
Als u dit wilt, laat in de Commentaarbox dan even weten welke nerf kleuren u kiest. Als u voor 10x 100 gram kiest en u geeft in de commentaarbox niet aan wat uw keuze is, leveren wij standaard 4x rode nerf, 3x witte nerf en 3x groene nerf.
Aangezien al onze prijzen inclusief verzendkosten zijn, is deze aanbieding alleen geldig voor Nederland!
Indien u in een ander land woont, vraag dan naar de verzendkosten voor u besteld (anders wordt uw bestelling geweigerd). Voor de verzendkosten rekenen wij: De verzendkosten naar uw land, verminderd met de verzendkosten binnen Nederland, het verschil moet u bijbetalen.
https://www.kratomshop.nl