Koop of huur er een, krijg er twee! Aanbieding alleen …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Мassief huis met twee verdiepingen en 3 slaapkamers in de buurt van Elhovo voor slechts € 34.000 + Gift: een ander huis naast de deur!
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceel: 1765 m2

We bieden te koop een enorm huis met twee verdiepingen aan, gebouwd in het dorp Granitovo, op slechts 8 km van de stad Elhovo. Het dorp heeft een goed ontwikkelde infrastructuur en heeft verschillende winkels, een café-bar, internet, kabel-tv en vervoer naar Elhovo.
De woning is gelegen in het midden van het dorp in een rustige straat.
Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Distributie:
Eerste verdieping
- Slaapkamer, badkamer en toilet, kleine kamer en binnentrap naar de tweede verdieping:
- Twee grote slaapkamers, een keuken en een grote badkamer met ligbad en toilet.
Het huis is zeer stabiel en er zijn geen lekken van het dak. Er is water, elektriciteit en PVC-ramen. Het is mogelijk om kabel-tv en internet door te brengen.
De tuin heeft een oppervlakte van 1765 m² en is erg groot. Er zijn fruitbomen geplant. In de tuin staat nog een oud huis dat kan worden gerenoveerd of gebruikt worden als barbecueplek.
Het pand is gelegen in het dorp Granitovo en ligt in het zuidoosten van Bulgarije, 10 minuten van Elhovo en 1 uur van de luchthaven Bourgas. Het dorp heeft 580 inwoners en heeft een kleuterschool, een school, een gemeenschapscentrum met een bibliotheek, drie restaurants, een bar , een politiebureau en twee kleine buurtwinkels. Mooie en rustige omgeving, zeer korte autorit naar een stad Elhovo, die veel winkels heeft en geweldige voorzieningen en restaurants, het eten is uitstekend en extreem goedkoop. Er zijn twee openbare zwembaden in het dorp die in de zomer open zijn en veel Engels sprekende mensen.
Het dorp heeft verschillende Britse families die je van harte welkom zullen heten en je alle hulp zullen geven die je nodig hebt. Sommigen van hen verblijven permanent.

Verkoopprijs € 34.000,00

Huur: € 300,00 per maand


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.