Koken uit de kunst - Zeventien culinaire impressies

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote hardcover gebonden (23x30cm), uitgave Atag 1990, 240 blz. Boordevol kleurenfoto's. Bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [222]

Zeventien geheel uitgewerkte menu's van elk vier gangen, opgebouwd rond een landenthema dat eerst wordt toegelicht. Vooraf een handleiding voor de gebruiker, waarbij wordt gesteld dat de receptuur van de diverse keukens eerder een persoonlijke dan een authentieke benadering is, met gebruikmaking van zoveel mogelijk originele ingrediënten. Dan een culinair abc, waarbij behalve technieken ook verschillende ingrediënten worden toegelicht, vaak geïllustreerd met foto's. Dan drankadviezen per menu: zowel alcoholische als niet-alcoholische. Tot slot een receptenregister op soort, een alfabetisch trefwoordenregister waarin ook de recepten, een literatuurlijst en een lijst van de adressen van fabrikanten van keukenapparatuur die deze uitgave mede mogelijk maakten. Gericht op ervaren culinaire hobbyisten en professionele koks. Duidelijke, overzichtelijke aanwijzingen. Zeer verzorgde uitvoering, prachtige, wat gezochte fotocomposities. Geschikt voor grotere collecties en vakbibliotheken. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.