Kleurrijke knipsels - Conny Riemers-Lahnstein

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1995, 32 blz. met kleurenfoto's en tekeningetjes. Incl. patronenblad. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro)) zijn voor de koper. [D3]

Een werkboek 'papierknipsels' voor creatieve hobbyisten met niet zozeer een levendige fantasie als wel behendige vingers. Na een korte inleiding en een stukje over werkwijze en basismaterialen volgen in een zestal hoofdstukken (insekten, beertjes, Kerstmis, Pasen,...) verschillende modellen, gaande van heel eenvoudig uit te voeren tot behoorlijk lastig. Vooral de driedimensionale kaarten ogen leuk. Elk model wordt uitvoerig beschreven en van heel wat illustraties en kleurenfoto's voorzien. De overtrekbare figuren zitten op een groot, los patronenblad.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.