Klassieke muziek - Leren luisteren en begrijpen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het concept is zo eenvoudig en voor de hand liggend dat het verbazingwekkend is, dat het nooit eerder is bedacht. Toch is dit het eerste boek dat zich helemaal richt op mensen die meer willen halen uit het luisteren naar klassieke muziek. Of u nu een beginneling in de klassieke muziek of een echte liefhebber bent, dit boek leert u optimaal naar muziek te luisteren, zodat u er ontspannen van kunt genieten.
Met behulp van een groot aantal zorgvuldig geselecteerde muziekfragmenten op de bijgevoegde c:i legt Alexander Waugh uit hoe u uw weg moet vinden door iedere muzieksoort, van orkestrale composities tot pianosonates en opera.
Enkele van ’s werelds mooiste en bekendste muziekwerken worden van moment tot moment genoteerd op ‘tijdbalken’, waardoor u een heel nieuw inzicht krijgt in de verschillende muziektypes. Hoewel deze eenvoudige aanpak geen muzikale kennis vereist, worden alle termen die u in de wereld van de klassieke muziek kunt tegenkomen uitgelegd. Ook worden suggesties gedaan voor verder luisteren en wordt u aan de hand van een gids over de belangrijkste componisten binnengevoerd in de wereld van de muziek. Dit alles, gecombineerd met de speciaal voor dit boek samengestelde en,maakt Klassieke muziek, leren, luisterenen begrijpen tot dé complete doe-het-zelf gids om optimaal van muziek te genieten.

Verz.kosten voor koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.