Kirst- De helden van het laatste uur

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kirst- De helden van het laatste uur in zeer nette staat.
Het jaar 1944 loopt ten einde. Langzamerhand ziet zelfs de meest fanatieke en optimistische Duitse soldaat dat de nederlaag onafwendbaar is. Overal worden legers van het Derde Rijk verslagen en in de pan gehakt. De verliezen zijn zwaarder dan ooit. Miljoenen jonge soldaten worden genadeloos opgeofferd aan de grillen van de führer, die weigert de rampzalige werkelijkheid onder ogen te zien.
Kolonel Victor van Verweiser voert het bevel over een hoogst uitzonderlijk opleidingskamp. In een afgelegen dal ergens in de Alpen worden mannen opgeleid voor een laatste wanhoopsdaad, die de loop der geschiedenis moet veranderen.

Soldaat Singer, een eenling tegen wil en dank, en luitenant Kersten slagen erin het hermetisch afgesloten kamp binnen te dringen. Hun pogingen deze mensen uit hun waanzinnige droomwereld te doen ontwaken en hen terug te brengen naar de werkelijkheid worden duur betaald. Want waar alle regels van fatsoen en moraal overboord zijn gesmeten telt nog maar één ding: overleven... ten koste van wie of wat dan ook...
Verzenden mogelijk, kosten koper. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.