MarktPlaza

Kinderstoel Robyn – ByON

167x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Levertijd 5 – 15 dagen

Dit kinderstoeltje Robyn is niet schattig in een pastelkleur maar in een prachtige, stijlvolle grijs-beige kleur en heeft daarmee dan ook een wat stoerdere look. Leuk voor op een kinderkamer, voor aan een bureautje of een knutseltafel.
De stoel is gemaakt van kunststof en is geschikt voor zowel binnen in de kinderkamer of woonkamer als buiten op het terras.
Merk: ByOn
Materiaal: Kunststof

Afmetingen:
Hoogte: 58 cm
Breedte: 33 cm
Diepte: 35 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta Celebrate, Leeff, kerstpakketten, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic