MarktPlaza

Kinderparty verzorgd door Sportief Paaldansen

68x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kinderen leren paalgymmen tijdens onze lessen en workshops 

Paalgym voor kinderen
Paalgym heeft aspecten van acrobatiek, turnen en ballet. Paalgym is een nieuwe sport voor kinderen van zeven tot en met vijftien jaar. Met paalgym verbetert je kind lichamelijke vaardigheden. We leren kinderen klimmen, draaien en balanceren. De kinderen trainen op lenigheid, zelfverzekerdheid en conditie. En het allerbelangrijkste bij paalgym: samen plezier maken staat voorop!

Alle kinderen kunnen meedoen met paalgym
Alle kinderen vanaf 7 jaar kunnen leren paalgymmen. Er zijn erg veel verschillende oefeningen en niveaus bij paalgym. De instructrice zal de oefeningen aanpassen op het niveau van je kind. Er zijn paalgymkinderfeestjes en paalgymlessen.

Geef je kind een paalgymkinderfeestje
Het paalgymkinderfeestje is een feestje om nooit te vergeten. Wij zorgen anderhalf uur voor plezier, drinken en snoepjes. Op een speelse manier leren de kinderen acrobatiek aan ennaast de paal. Het paalgymfeestje voor kinderen kost €155. Hieraan kunnen tien kinderen meedoen. Je kunt het paalgymkinderfeestje boeken in Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Heb je nog vragen?
Op onze website www.sportiefpaaldansen.nl vind je veel informatie. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op . 085-0220069

Sportieve groet, 
Het team van Sportief Paaldansen