Kim S. Cameron, Robert E. Quinn: Onderzoeken en verand…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 138x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Kim S. Cameron, Robert E. Quinn: Onderzoeken en veranderen

van organisatiecultuur

Voor het succes van een onderneming is de organisatiecultuur een niet te onderschatten factor. Tegelijkertijd is die cultuur iets waarop men moeilijk greep krijgt en dat men niet zo makkelijk verandert. Des te belangrijker is het dat managers, organisatieadviseurs en onderzoekers inzicht krijgen in de organisatiecultuur en de middelen kennen om veranderingen soepel te laten verlopen.

Dit boek schetst een theoretisch kader van verschillende typen organisatieculturen. Daarnaast biedt het een compleet instrumentarium voor het onderzoeken van zowel de eigen organisatiecultuur als de bekwaamheid van het management.

In aansluiting hierop bevat het boek een uitgebreid praktisch gedeelte.

Het boek is vooral nuttig voor (1) organisatieadviseurs en -veranderaars die organisaties en managers moeten helpen bij het doorvoeren van veranderingen en culturele zingeving; (2) docenten die hun studenten willen helpen inzicht te krijgen in zaken als organisatiecultuur, veranderingsprocessen en de kracht van diverse theoretische kaders voor de implementatie daarvan: en (3) managers die zoeken naar manieren om effectief leiding te geven aan cultuurveranderingen.

Uitg. Academic Service, gebonden met stofomslag. Praktisch in nieuwstaat.

kstps

P151016


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.