Keurig appartement in ALBIR met balkon bij zwembaden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

UW appartement in Albir en onze code: UWCASA-XDA410
Dit keurige appartement in Albir is gebouwd in 2006 in een gesloten complex op maar 2 minuten rijden van het centrum van Alfaz del Pi en 5 km. van het strand. Deze woning is voorzien van twee dubbele slaapkamers, een grote badkamer met douche, een woonkamer met compleet ingerichte open keuken, een aparte wasruimte en een terras. Dit appartement is voorzien van Airconditioning en vloerverwarming met aparte circuits in elke kamer en wordt compleet gemeubileerd aan u verkocht. Het complex is voorzien van twee verwarmde zwembaden, een bemande receptie, een club voor de eigenaren van de appartementen in het park, een bar-restaurant, een fitnessruimte, beveiliging, en zelfs een kapper. Kortom een compleet appartement in een zeer compleet complex waar u als volgende eigenaar ook in de watten wordt gelegd! Wanneer zou u deze en vergelijkbare mogelijkheden met ons willen bezichtigen?
Zwembad gezamenlijk.
Dit appartement in Albir van 65 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 145.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Albir
Albir is een gezellig, toeristisch, aan zee gelegen plaatsje aan de Costa Blanca, ook wel het Florida van Spanje genaamd. Het vliegveld van Alicante ligt op 45 autominuten en het gezellige Benidorm ligt op 10 autominuten. Playa Albir behoort tot de gemeente Alfas del Pi dat drie kilometer landinwaarts gelegen is. Gedurende de laatste jaren is Playa Albir uitgegroeid tot een zelfstandige badplaats. Deze gemeente heeft zo’n 15.000 inwoners.

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen.
Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.