Kentering nr. 2/3 - Vrolijk klimaat - 1968

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1968, 96 blz. Kaft heeft gebruikssporen; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [Z3]

Tweemaandelijkse Ned. litterair tijdschrift, in 1958 opgericht door W.Hazeu, P.Elfferick en B.Wineke. De eerste vijf jaargangen van Kentering verschenen in eigen beheer in gestencilde vorm.
Van specifiek Delfts litterair tijdschrift evolueerde het blad tot een algemeen cultureel tijdschrift met gemengde Noorden Zuidned. redactie. W.M.Roggeman en A.Bontridder traden tot de redactie toe en onder invloed van O.Dijk besteedde Kentering aandacht aan eigentijds toneel. Kentering richtte zich tegen litteraire groepsvorming en organiseerde o.a. litteraire discussiebijeenkomsten. In 1968 fuseerde het blad met Contour. Met jaargang 15 (1975-76) werd het tijdschrift beëindigd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.