Kanttekeningen bij Hitler en Churchill

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Dertig jaar lang een obscure mislukkeling, vervolgens bijna onmiddellijk een lokale politieke grootheid en uiteindelijk de man om wie een tijdlang de hele wereldpolitiek draaide: Adolf Hitler.

Abominabele studieresultaten op kostschool verhinderden niet dat hij op zijn zesentwintigste voor het Lagerhuis werd gekozen. Uiteindelijk zou hij de hoogste politieke functie in Engeland bekleden onder de meest ongunstige omstandigheden: Sir Winston Churchill.

Kanttekeningen bij Hitler en Churchill geeft een fascinerende kijk op de twee grootste antagonisten uit deze eeuw: Adolf Hitler en Winston Churchill. De twee leiders zagen zichzelf indirect bevestigd in de ander, waarbij de verhoudingen zich duidelijk aftekenden. Sebastian Haffner analyseert in Kanttekeningen bij Hitler en Churchill deze verhoudingen haarscherp en trefzeker. 'Deze twee mannen, die elkaar nooit gezien hebben, liepen zonder het te weten jarenlang op elkaar af en vochten vervolgens een dodelijk duel uit; in zekere zin hoorden ze bij elkaar en zullen ze in de geschiedenis altijd bij elkaar horen.'

 

282 pagina's

In zeer goede staat

Handtekening op de eerste bladzijde, van wie????

Verzendkosten binnen Nederland: €4,75 met Track & Trace

 

(2375)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.