MarktPlaza

Kandelaar en Swirl Kaarsen

92x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Levertijd 5 – 7 dagen

Hoe heerlijk om cadeau te krijgen of gewoon voor jezelf te kopen deze prachtige kandelaar die bij ons verkrijgbaar is in diverse kleuren. De kandelaar is gemaakt van glas en uitgevoerd in roze, grijs of blauw. Leuk om solo neer te zetten of te combineren in de drie kleuren.
En om het plaatje nog completer te maken hebben wij ook nog leuke kaarsen voor in de kandelaar, het gaat hier om de speelse Swirl kaarsen bestaande uit een set van 3 kaarsen en ook weer verkrijgbaar in diverse kleuren, zie de foto’s.

Afmetingen Kandelaar:
Grijs: Ø9 X 19 cm
Roze en Blauw: Ø9 X 23 cm
Afmetingen Swirl Kaarsen:
25 cm (Set van 3 kaarsen)
Prijs van de Kandelaar: 
Grijs: 10,99 euro
Roze en Blauw: 14,49 euro
Prijs van de kaarsen:
Set van 3, alleen in combinatie met kandelaar: 3,29 euro

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta Celebrate, Leeff, kerstpakketten, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic