Kanaries houden als liefhebberij - A.S. Heijboer, R.R.…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 0x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1991, 168 blz. met zwart/wit en kleurenfoto's. Kaft heeft gebruikssporen (randen licht sleets, lichte vouwspoor rug kaft, vouwspoortje hoekje kaft...), Verder in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D1]

De kanarieliefhebberij telt in ons land tienduizenden aanhangers en is een niet te onderschatten uiting van nuttige vrijetijdsbesteding. In Kanaries houden als liefhebberij worden alle facetten van deze hobby belicht, te weten: de verzorging, huis vesting, aanschaf, ziekten en fok van de zangkanarie - Harzer zowel als Waterslager - en kleurkanarie. Tevens wordt ingegaan op bastaardfok en de vorm- en postuurkanaries, waarvoor een steeds grotere belang stelling bestaat. Naast uniek fotomateriaal zijn ook talrijke nuttige gegevens opgenomen van vooraanstaande kanarie fokkers, bovendien wordt invulling gegeven aan alle op dit moment geldende milieu-aspecten. Ook wordt zoveel mogelijk het houden van vogels op een zo natuurlijk mogelijke wijze gepropageerd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.