Julie Garwood...........Zacht zingen de hooglanden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 70x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het is een boek met harde kaft en stofomslag.

 

Wanneer lady Johanna hoort dat haar wrede echtgenoot baron Raulf dood is, voelt zij alleen maar opluchting en zweert nooit meer te zullen hertrouwen. Johanna is pas zestien jaar oud, vriendelijk van aard en met een zuiver hart. Maar haar pure wilskracht is duidelijk waarneembaar voor eenieder die bereid is verder te kijken dat de schoonheid van haar blauwe ogen en glanzende gouden haren.De Engelse koning John ziet de mooie jonge weduwe als een bedreiging. Johanna weet te veel van wat er zich aan het hof afspeelt. De koning wil haar zo snel mogelijk weer uithuwelijken aan een monsterlijke oude edelman. Lady Johanna is woedend. Zij heeft echter geen keus dan te gehoorzamen aan de eisen van koning John en zich neer te leggen bij diens besluit.

Johanna's geliefde broer Nicholas biedt een uitweg uit het dillema. Hij weet zijn beste vriend Gabriel MacBain, een machtige Schotse krijgsheer, ervan te overtuigen dat zijn charmante zuster in levensgevaar is. Gabriel moet Johanna tot vrouw nemen en haar meevoeren naar zijn kasteel in de Schotse Hooglanden.

Blind vertrouwend op Nicholas' oordeel, stemt Johanna in met dit plan. Gelukkig is Gabriel, haar nieuwe heer en meester, die eigenlijk weinig opheeft met Engelse jonkvrouwen, niet zo bars als hij eruit ziet. Teder en geduldig onderwijst Gabriel zijn Johanna in de heerlijke kunst van de liefde. En al spoedig voelt Johanna dat haar nieuwe echtgenoot meer voor haar betekent dan zij ooit had durven dromen.

Lady Johanna's vrolijke karakter en moedige daden wekken de bewondering van Gabriels clan en het is eenieder duidelijk dat de robuuste laird zijn hart totaal heeft overgeleverd aan de frêle kasteelvrouwe. Johanna's geluk bereikt een hoogtepunt als zij tot haar grote vreugde ontdekt dat ze in verwachting is - zij, die dacht dat ze onvruchtbaar was.

Maar vanuit het Engelse koninkrijk dreigt groot gevaar. Koning John is lady Johanna nog lang niet vergeten...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.