Joe Poyer Vlucht op Noordkaap. Zwarte beertjes nr. 1684

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1x bekeken
  • Datum geplaatst 6 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Joe Poyer Vlucht op Noordkaap. Zwarte beertjes nr. 1684 in nette staat.
Majoor Joseph Teleman voert in zijn A-17 - een toestel dat meer weg heeft van een bestuurbare raket dan van een vliegtuig - een waarnemingsvlucht uit boven het grensgebied tussen de Sovjet-Unie en China. Hij verzamelt belangrijke gegevens, maar op de terugweg naar de Noordelijke IJszee, waar hij zijn gegevens zal overdragen aan de slagkruiser Robert F. Kennedy, slagen Russische jagers erin hem te onderscheppen, ondanks de onoverwinnelijk geachte beschermingsapparatuur waarvan de A-I 7 is voorzien.
Teleman ontsnapt op het nippertje, maar hij moet een noodlanding maken op de Noordkaap, het noordelijkste punt van West-Europa, waar op dat moment een orkaan woedt. Het Amerikaanse schip stuurt een reddingsgroep uit, die hem in half bevroren toestand aantreft, en dan volgt een verschrikkelijke tocht door de dodelijke kou, waarbij ze achtervolgd worden door twee Russische patrouilles welke door een onderzeeër aan land zijn gezet.
Zwak en uitgeput worden ze gevangengenomen, maar door een gelukkig toeval weten ze zich te bevrijden en ze zetten de wanhopige tocht voort, over sneeuw en rotsen, naar de Noorse NAVO-basis, onophoudelijk bedreigd door de grimmige natuur en opgejaagd door hun achtervolgers.Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.