Jeugd in meervoud - A.J. Dieleman e.a.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1993, 443 blz. Teksten in boek zijn gehighlight (zie foto's) Punten kaft 'gekneusd'; verder in goede staat. Isbn 9789035214897. Verzendkosten (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [470]

Het wordt steeds moeilijker om over de jeugd te spreken: de leefwerelden van jongeren lopen ver uiteen. Op diverse levensterreinen doen zich nieuwe ontwikkelingen voor met verstrekkende gevolgen voor het dagelijks bestaan van jongeren. 'Jeugd in meervoud' geeft een overzicht van al die terreinen en thema's die in de socialisatie van jongeren een belangrijke rol spelen: gezin, arbeid, school, vrije tijd, vriendschap, popmuziek, seksualiteit, gezondheid, religie en politiek. Richtinggevend is steeds de leefwereld vanuit het perspectief van jongeren en de maatschappelijke omstandigheden die daarop van invloed zijn. Aan de beschrijving van deze gebieden en thema's gaat een overzicht vooraf van de jeugdsociologie, de adolescentenpsychologie, het jeugdonderzoek en de juventologie. Het boek wordt afgesloten met een analyse van het jeugdbeleid.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.