Italie. Lucertola: B&B en Appartementen in regio Le Ma…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 3698x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Italie. B&B Lucertola - inmiddels een begrip in de regio Le Marche - is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis waar de Nederlandse eigenaren/bewoners u verwelkomen. In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen: appartement Antonella op de b.g. en appartement Claudia op de eerste verdieping. Volledige privacy en u kunt altijd terugvallen op onze hulp want wij maken u graag wegwijs in deze wonderschone regio.


Vakantie bij Nederlanders dus, handig want wij helpen u met die toch lastige taal. Geniet van het beeldschone landschap, cultuur en de Italiaanse keuken. En...... druk in het hoogseizoen? Dat valt hier reuze mee. Rond Lucertola (in de 'campagna'- platteland, 20 km van de Adriatische zee) sowieso niet. Bij ons staan Rust en Ontspanning met hoofdletters geschreven.
Afgelopen zomer werd weer het eco-label "Blue Flags" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. En wij wijzen u de kleine relatief stille strandjes!


Over de Marche zeggen ervaren Italië-reizigers: "net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar".
Wij vertoeven hier alweer een aantal jaren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie.  Voor meer info klik op de link naar onze website.

Wellicht arrivederci!

LUCERTOLA

p.s.: Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.