Interne communicatie als managementinstrument - H. Koe…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 3e druk, zesde oplage, 315 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D4]

Ondertitel: Strategieën, achtergronden, middelen.

'Interne communicatie als managementinstrument' gaat in op het belang van interne communicatie voor bedrijven. Zo blijkt de betrokkenheid van de werknemer af te hangen van de hoeveelheid informatie die men ontvangt en de wijze waarop dat gebeurt. En wordt het niet slagen van veranderingsprocessen achteraf vaak geweten aan het onvoldoende informeren van medewerkers. In de praktijk weet men echter niet hoe de interne communicatie moet worden opgezet, laat staan hoe die kan worden verbeterd.
'Interne communicatie als managementinstrument' voorziet in deze leemte. Het boek geeft handreikingen voor het stapgewijs opzetten van een intern communicatieplan met aandacht voor moderne media, overlegvormen, onderzoeksmethoden en veranderingsprocessen. Daarnaast wordt interne communicatie met behulp van theorieën uit de bedrijfskunde, de communicatiewetenschap en het personeelsmanagement theoretisch benaderd.
De ontwikkelingen op het terrein van communicatie gaan snel. Reden om dit boek weer kritisch door te nemen en waar nodig aan te vullen en bij te stellen. In deze derde druk zijn twee onderwerpen toegevoegd: de invloed van gebouwen en locaties en de mogelijkheden en beperkingen van intranet. Tevens vindt u in deze nieuwe druk een trefwoordenlijst zodat u sneller bepaalde onderwerpen vindt.
Deze uitgave is bestemd voor communicatie- en P&O-managers die de interne communicatie in hun organisatie willen verbeteren. Daarnaast is het boek geschikt voor studenten aan hbo- en universitaire opleidingen die dieper op het onderwerp 'communicatie in organisaties' willen ingaan.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.