Instapklaar woonhuis met 2 slaapkamers

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 473x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een volledig gerenoveerde instapklaar woonhuis in de Provincie Dobrich, noordoost Bulgarije. 

De totale woonoppervlakte is 75 m2 op een terrein van 900 m2 . De woning heeft twee aparte ingangen, 2 slaapkamers. Een woonkamer, volledig ingerichte keuken met een eetkamer en 1 badkamer met toilet. In de tuin bevinden zich 2 schuren. 

Het huis heeft een nieuw dak, nieuw sanitair en elektrische installatie. Nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing. Muren zijn geverfd. Vloertegels in de gang, hal, woonkamer, keuken en eetkamer. De slaapkamers hebben laminate vloeren. Volledig nieuwe badkamer met toilet. 

Het dorp is voorzien van vele accomodaties zoals een middelbare school, een gemeenschapshuis, een kleuterschool, een dokterspraktijk, een kerk, supermarkten, een postkantoor, een burgermeesterskantoor. 

Bulgarije is een goedkoop land. Het is er goedkoop wonen en leven. Voor velen een ideale toevluchtsoord met een optie tot een hogere levensstandaard. 

Over Dobrich: 

Dobrich, is een stad in het noordoosten van Bulgarije met 86.292 inwoners. Tot 1882 werd de stad Pazarcık genoemd. Ten tijde van de Volksrepubliek Bulgarije was ze in Tolbuchin naar de maarschalk met dezelfde naam De Sovjetunie werd hernoemd en behield deze naam tot 1990.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.