Instapklaar woonhuis met 2 slaapkamers

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 458x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een gezinsswoning in goede staat, mooi gelegen aan de voet van een berg. De woning is gelegen aan de uitloop van het dorp Slavyantsi, 23 km van Karnobat, 85 km van Burgas. 

Het dorp ligt in het oostelijke deel van Bulgarije in de provincie Burgas. 

Gelegen in een natuurijke omgeving met natuurlijke bronnen, interessante bezienswaardigheden. Vanuit het dorp is een goede verbinding naar andere locaties in het land. De goede bereikbaarheid maakt het gebied ook interessant voor toerime. 

Op het grondstuk van 745 m² staat een woning van 110 m². Er is parkeerplaats voor 2 auto’s. 

Het huis omvat een grote woonkamer met geschilderde muren en laminaat vloer die samenvloeit met een grote eetkamer. Er is een grote ingerichte keuken met tegelvloer.. Verder nog een grote badkamer met wc en een nieuw aangebouwd deel voor wasmachine e.d met betegelde vloer. De ramen zijn UPVC dubbel glas. Er zijn 2 ruime 2-persoons slaapkamers. De tuin is mooi en charmant. Het is beplant met fruitbomen en een stenen patio. Het huis is aangesloten op elektriciteit en stromend water (binnen en buiten de woning) en het is verbonden met een nieuwe septic tank 21m3. 

De woning wordt geleverd met nieuwe keuken, 2 kingsize bedden, grote moderne sofa, tafel met stoelen en is instapklaar. De weg naar het pand is een asfaltweg 

Het dorp is rustig gelegen. U vindt er alle voorzieningen zoals winkels, een café, een school, een kerk, een politiebureau, een gezondheidsdienst, een kindertuin, een post en een buurthuis. Er is ook een regelmatig busvervoer naar de steden en de dorpen in de omgeving. 

Bulgarije is een goedkoop land. Het is er goedkoop wonen en leven. Voor velen een ideale toevluchtsoord met een optie tot een hogere levenstandaard. 

Over Slavyantsi:

Slavyantsi is een dorp in de gemeente Sungurlare in de provincie Burgas in het zuid-oosten van Bulgarije. Hier bevindt zich de wijnbrouwers Vinex, de grootste wijnproducent in Bulgarije.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.