IK ZIE HET WEER ZITTEN

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

omgaan met depressiviteit

sc Pim Cuijpers/Huub Buijssen

excl. werkboek

 

uitgave Teleac NOT

Depressiviteit betekent dat men zich hangerig, verveeld, mat, somber, soms zelfs huilerig voelt, en dat men niets nog plezierig vindt. De meeste mensen hebben er geregeld last van, sommigen zelfs dagelijks.
Gevoelens van depressiviteit horen bij het leven. Meestal verdwijnen ze vanzelf. Soms echter houdt de depressiviteit langer aan, is hardnekkiger of komt herhaaldelijk terug. "Ik zie het weer zitten" is bestemd voor mensen met deze langer durende of intensere periodes van depressiviteit. Het biedt een zelfhulpcursus om depressiviteit tijdig te kunnen herkennen en via oefeningen en opdrachten te overwinnen. Onder andere door te leren meer prettige bezigheden te ondernemen, verliezen te verwerken, vaardigheden in de omgang met anderen te vergroten, problemen op te lossen en anders te leren denken keert het vroegere plezier in het leven terug.
Voor het geval iemand tot de ontdekking komt dat er iets ernstigers aan de hand is en er geen sprake is van depressiviteit maar van depressie, biedt dit boek ook informatie over aard en behandeling van deze psychische stoornis. Depressiviteit stelt ook de mensen in de naaste omgeving, zoals partner, kinderen, ouders en vrienden, voor problemen. Dit boek bevat ook voor hen informatie en tips.

Verz.kosten voor koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.