Ik woonde in een grot - Marguerite van Geldermalsen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 21x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 2009, 319 blz. met een paar zwart/wit foto's. Rug ietwat hol met vouwspoortjes; bladsnedes licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D38]

‘Een leven zonder hypotheek en energierekeningen leek me wel aantrekkelijk...’
‘Waarom jullie vannacht niet bij mij logeren - in mijn grot?’ vroeg de Bedoeïner. Hij werd helemaal enthousiast bij het idee. En wij waren uit op avontuur.
Zo begint het verhaal van Marguerite van Geldermalsen waarin zij vertelt hoe zij de vrouw werd van de Jordaanse souvenirverkoper Mohammad Abdallah Othman. Ze leerde hem kennen tijdens een wereldreis die ze samen met een vriendin maakte. Marguerite en Mohammad werden verliefd, trouwden en namen hun intrek in een van de eeuwenoude grotten van Petra.
Hun thuis was tweeduizend jaar oud, uitgehakt in de rode rots want Marguerite werd er de lokale verpleegkundige, maar leidde verder het leven van elke Bedoe envrouw: ze kookte boven open vuur, haalde water met de ezel en dronk zoete, zwarte thee in de schaduw van een geitenharen tent. Ze danste mee tijdens huwelijksfeesten en ontbeet buiten, zittend op de rotswand bij het licht van de opkomende zon. Ze kreeg drie kinderen en was volmaakt gelukkig. Aan dit exotische spookje kwam pas een eind toen Mohammad overleed, na ruim twintig jaar huwelijk.
In Ik woonde in een grot vertelt Marguerite openhartig over haar bijzondere leven en gunt ze de lezer een kijkje in het dagelijks leven van de Bedoeïen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.