IBS HR161: Candace Camp - Liefdes Overwinning

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een leven als gezelschapsdame is niet waar Juliana als meisje van droomde, maar in ieder geval is ze onafhankelijk, en alles is beter dan op Lychwood Hall te moeten wonen met haar tirannieke tante Lilith. Ze is tevreden met haar bestaan - tot ze Lord Nicholas Barre tegenkomt. Vroeger kende ze hem als Nick, en tot hij op zijn zestiende vertrok, was hij de enige met wie ze tijdens haar eenzame jeugd bevriend was.
Hun vriendschap bloeit weer op, maar dat kan niet ieders goedkeuring wegdragen: door Nicks attenties verliest Juliana haar betrekking. Volgens Nick zit er maar één ding op: ze moeten trouwen. Juliana kan niet anders dan zijn aanbod aannemen, ook al weet ze dat hij niet zo van haar houdt als zij altijd van hem heeft gehouden.
Aangezien Nick inmiddels heer en meester van Lychwood Hall is, keren ze terug naar het landgoed waaraan ze beiden zoveel slechte herinneringen hebben, en waar Lilith nog steeds de scepter zwaait. Net als Juliana begint te geloven dat hun liefde een kans heeft, gebeurt er iets afschuwelijks.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.