HUUR-KOOP: 2 Gerenoveerde woningen op 1 domein van 180…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 664x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

2 volledig gerenoveerde woningen met buitengewoon panoramisch uitzicht over de ganse omgeving. 1 woonhuis is volledig gemeubeld. Het tweede woonhuis is gedeeltelijk gemeubeld. Het eigendom is in goed staat en is in stapklaar.

Het object bestaat uit: 

* een 1ste woohuis met 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, een garage, een badkamer met bad en WC , een leefruimte, een tuin en terras.

 * een 2de woohuis op gelijkvloers met 3 slaapkamers, een badkamer met douche en WC, een leefkamer, een carport, een overdekt buiten terras, een binnentuin, een grote open zolder. 

Dit alles op een domein van 1800 m². 

* De bewoonbare oppervlakte bedraagt 190 m² 

* Beide woonhuizen hebben een apparte ingang en hebben hun eigen privacy. 

1) De eerste woning is volledig gerenoveerd en gemeubeld en omvat: 

Gelijkvloer en onderbouw: 

• Een garage van 24 m² voorzien van een werkput. De vloer is beton en de muren zijn beschilderd. 

• Een ingerichte badkamer van 12,25 m² met bad/douch, lavabo, WC, kastje en een kamer voor boiler. De douche is faience, de andere muren geverfd. De vloer is betegeld. 

• Een kamer van 18 m² met 2 persoonsbed met 2 nachtkastjes, een 1 persoonsbed met nachtkastje,een buffetkast en kleerhanger. De vloer is natuursteen. De muren zijn beschilderd. 

• Een kamer van 15 m² met 2 persoonsbed met 2 nachtkastjes, een 1 persoonsbed met nachtkastje,een buffetkast en kleerhanger. De vloer is natuursteen. De muren zijn beschilderd 

Bovenverdiep met terras en woonruimte: 

• Een kamer van 36 m² ingedeeld als zitkamer met divan kast en kachel. Een eetplaats met tafel en stoelen. Een ingerichte keuken met kasten, gootsteen, gasfornuis, dampkap, frigo en een ruim werkblad. De vloer is in hout, de muren zijn beschilderd. 

• Een ruim terras van 16,50 m² met prachtig panoramisch uitzicht over de tuin en de ganse omgeving

 De buitenvloer rondom het huis is volledig in natuursteen. Alle trappen naar de kamers en terras zijn in pure natuurstenen treden. 

2) Het tweede gebouw is volledig gerenoveerd en gedeeltelijk gemeubeld:

Alle kamers van deze woning bevinden zich op het gelijkvloers. 

De woning omvat: 

• Een carport, tevens de toegang tot de woning 

• Een kamer van 10,50 m² met 2-persoonsbed, 2 nachtkastjes, en een buffetkast. De vloer is in natuursteen en de muren zijn beschilderd. 

• Een ingerichte badkamer van 10,50 m² met inloopdouche, WC, een lavabo. De douche is faience, de rest van de muren beschilderd. De vloer is betegeld. 

• Een kamer van 15m² met 2 persoonsbed en 2 nachtkastjes, een buffetkast. De vloer is in natuursteen, de muren geverfd. 

• Een niet gemeubelde kamer van 6 m². Vloer is in natuursteen en de muren geverfd. 

• Een niet bemeubelde woonkamer van 18 m²  met kachel. Er is een keuken voorzien van werkbladen onderkasten, een fornuis, een dampkap, een gootsteen. De vloer is in natuursteen, de muren geverfd. 

• In de tuin bevindt zich een ruime veranda 

• Boven de volledige woning is een grote open zolder met vernieuwd dak voorzien van onderdakpapier. 

Rustig gelegen in het dorp Kamenar, regio Razgrad, noordoost Bulgarije. De regio staat bekent voor zijn warme klimaat en zijn natuurlijke omgeving. Lange warme zomers en een landschap die vaak vergeleken wordt met Toscane. Kamenar is een rustig dorp met een zeer goede verbinding naar Varna aan de zwarte zee. Varna ligt op 120km afstand. 

Kamenar is goed bereikbaar via de luchthavens van Varna, Burgas en Boekarest (Roemenie).

Over Kamenar:

Kamenar is een dorp in het noordoosten van Bulgarije, in de gemeente Varna, Oblast Varna. Tot 1934 heette het dorp Goljama Franga, genoemd naar het Franga-plateau, dat zich uitstrekt ten westen van het centrum van Varna. Kamenar is verbonden met Varna via buslijnen 23 en 24.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.