Hoera het is een SAS dag - Een dag lang lekker niet li…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleine paperback, uitgave 2007, 143 blz. In kleur. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D26]

Soms lijkt het of iedereen in je omgeving aan het lijnen is. De (verdwenen) kilo's vliegen je om de oren, steevast gevolgd door de vraag: hoe doe je dat? Met dit boek wilden we, met een vette knipoog, het fenomeen dieten belichten. Of eigenlijk een contrapunt bieden tegen het keurslijf dat een dieet soms ook kan zijn. Blijkens de vele positieve reacties was het een schot in de roos. Binnen nog geen maand was het boek al aan een tweede druk toe. Het is dan ook een perfect cadeau voor iedereen wiens partner, vriend of vriendin, moeder of huisgenoot ook altijd over zijn of haar vetrandjes aan het zeuren is!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.