Historische zeilschepen Incl. poster 'Stad Amsterdam'

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 65x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave ANWB 1999, 95 blz. in kleur. Inclusief poster van de clipper 'Stad Amsterdam'. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D23]

Ondertitel: 13 eeuwen Nederlandse scheepvaart. Van Friese kogge tot Hollandse clipper.

De meeste Nederlanders zijn best trots op de belangrijke rol die Holland in maritiem opzicht in het verleden heeft gespeeld. In dit boekje leest u alles over de historie en het succes van de Nederlandse scheepsbouw en het ontstaan van handelsnetten als de Hanze. Hoe het goud van de Gouden Eeuw het resultaat was van de handel in Baltisch graan. Dat niet de VOC-handel op Indië, maar de graanhandel maakte dat Nederland kon uitgroeien tot een welvarende handelsnatie en Amsterdam zich ontwikkelde tot een machtig handelscentrum. Over het korte succes van de snelle clippers en hoe door concurrentie van stoomschepen er een eind aan de zeilvaart kwam. Met dit exclusief voor ANWB-leden samengestelde boekje kunt u kennis maken met een buitengewoon interessant en boeiend aspect van ons culturele erfgoed.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.