High Profile Locatieboek 2011 - De 252 beste evenement…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave december 2010, 303 blz. in kleur. Kaft heeft licht schaafplekje op achterkant; klein vlekje op bladsnedes onderkant boek (niet in boek merkbaar). Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B6]

Ondertitel: Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Nederland incl. België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Met o.a.: atrractieparken, beursgebouwen, buitenlocaties, clubs en discotheken, congres- en vergadercentra, hotels, industriële locaties, kastelen-, land- en herenhuizen, kerken en kloosters, musea, partycentra, restaurants, schepen en rederijen, schouwburgen en theaters, sportaccomodaties, strandpaviljoens, tenten en treinen.

Locaties zijn zeer bepalend vor de sfeer, de uitstraling en de beleveing van een evenement. Daarom is het van het grootste belang, om heel secuur om te gaan met de locatiekeuze. Het is een kwestie van rationeel en intuitief keuzes maken. In deze handleiding lees je hoe je tot de beste, de meest verrassende of de meest praktische locatiekeuze komt. 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.