Het werken met touw en staaldraad voor de beroeps- en …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1971 3e druk, 208 blz. boordevol zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [61]

Touw en staaldraad zijn belangrijks onderdelen die door de plezierzeiler gebruikt worden, maar waaraan hij zich ook toevertrouwt. Dit boek geeft aanwijzingen voor goed onderhoud (goedkoper dan slecht onderhoud!) en het maken van steken en knopen.
In de praktijk wordt een klein aantal daarvan regelmatig gebruikt, maar het is erg nuttig er meer te leren kennen. Door zijn beknopte en duidelijke tekst, en vooral door zijn talrijke en overzichtelijke afbeeldingen, biedt dit boek daartoe de gelegenheid.
Voor de illustraties werd liever van foto's dan van tekeningen gebruikt gemaakt, omdat deze de werkelijke situatie weergeven en duidelijk de structuur van het materiaal laten zien.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.