Het venster op F.W. Schwarz (grondlegger apostolische …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 89x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Karton met omslag, uitgave 1988, 51 blz. met een paar zwart/wit foto's. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (3,95 euro = brievenbus) zijn voor de koper. [B6]

Friedrich Wilhelm Schwarz werd op 11 april 1815 te Sardschau, in de buurt van Dantzig, uit eenvoudige boerenouders geboren. Als jongeman leerde hij voor kleermaker en verhuisde naar Berlijn. Daar wilde hij gaan studeren voor zendeling, destijds een hoogst begeerlijk ideaal voor christelijke jongemannen. In Berlijn echter kwam hij in contact met de Katholiek-Apostolische Gemeente. Hoe en wanneer hij tot deze gemeente is toegetreden is niet bekend. Dat moet echter kort na het ontstaan van deze gemeente zijn geweest. Zijn broer Eduard ging hem hierin voor. Nadat Friedrich Wilhelm zelf lid was geworden, zag hij af van het plan om de zending in te gaan. De plaats van oorsprong van de Katholiek-Apostolische Gemeente van Berlijn waar Schwarz lid van werd, ligt in de omgeving van Londen (...)

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.