Het Olijfolie Kookboek - Marlena Spieler

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 62x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback (22x28cm), uitgave 2004, 128 blz. In kleur. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [686]

Ondertitel: Koken met de olijf en zijn olie.

Olijfolie is altijd een vast onderdeel van de mediterrane voeding geweest en koken met olijven en olijfolie is in de hele wereld een deel geworden van de moderne en traditionele keuken. Olijfolie biedt niet alleen volop smaak, maar is een gezonder alternatief voor het koken met boter en andere vetten.
Het olijfolie kookboek bevat:- Een overzicht van de verschillende soorten olijf en olijfolie, wat u moet kiezen, hoe u proeft en welke toepassingen er zijn.

- Adviezen voor het koken met olijfolie.- Fantastische recepten die variëren van klassieke mediterrane schotels tot vernieuwende, hedendaagse gerechten.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.