Het monster onder het bed - Stan Davis

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1997, 192 blz. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [356]

Het monster onder het bed is een onderzoek naar de huidige en toekomstige trends in de kennisrevolutie. Het is gemakkelijk om van een 'kennisrevolutie' ter spreken, maar wat betekent het precies wanneer kennis de belangrijkste productiefactor is? Wat kan het bedrijfsleven doen om van de kennisrevolutie te profiteren? Hoe kunt u, als consument, profiteren van kennisproducten en -diensten? Een goede concurrentiepositie is steeds vaker te danken aan de kennis die in een bedrijf aanwezig is. Voor de processen, producten, diensten en organisatie van een bedrijf wordt onderwijs steeds belangrijker.De manier waarop we leren verandert. Zullen de nieuwe 'lerende bedrijven' in staat zijn om informatie, kennis en onderwijs net zo massaal en gevarieerd aan te bieden als traditionele scholen, en zullen ze de zelfde rol gaan spelen? De antwoorden op deze vragen tekenen zich nu al af in het bedrijfsleven, het onderwijs en de maatschappij als geheel.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.