Het lezen en beoordelen van onderzoekspublikaties - Da…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 71x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1992, 171 blz. Isbn 9026619588. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [258]

Ondertitel: Een handleiding voor studenten hbo- en wo-gezondheidszorg, geneeskunde en gezondheidswetenschappen.

Studenten dienen vakliteratuur te lezen en enige kennis te bezitten van de methoden en technieken van onderzoek. Gedurende de studieperiode blijkt regelmatig dat men niet weet hoe men met onderzoekspublicaties moet omgaan. Dit boek kan in drie functies gebruikt worden: voor zelfstudie als hulp bij het lezen en beoordelen van onderzoekspublicaties, voor het lezen en beoordelen van eigen verslagen en scripties, en als leidraad bij het in groepsverband beoordelen van publicaties.
Deel 1: De opbouw van een onderzoekspublicatie en het gebruik van literatuur. Zo krijgt men een algemene indruk, vooral van belang voor het beoordelen van rapporten.
Deel 2: De methodologische spelregels voor onderzoek: de soorten onderzoek en de richtlijnen voor het trekken van conclusies.
Deel 3: Het interpreteren van statistische technieken. Voor de keuze van de behandelde onderwerpen is uitgegaan van een analyse van tijdschriften op het gebied van de gezondheidszorg.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.