Het handige surprise & rijmboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 5x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 123 blz. met zwart/wit tekeningen Bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D14]

Het feest van Sinterklaas is een feest van gezelligheid. In gezinsverband, met vrienden en kennissen, op school, overal geven mensen elkaar op die dag over en weer cadeautjes. Een Sinterklaascadeau is echter niet compleet zonder surprise of rijm. Maar verzin maar eens een oogstrelende surprise! En dat originele Sinterklaasgedicht wil ook maar niet vlotten. In die moeilijke momenten biedt 'Het handige surprise- en rijmboek' de helpende hand. Een echte knutselaar kan zich helemaal uitleven op de meer ingewikkelde surprises; voor degene met twee linkerhanden staan er voldoende tips in dit boek om met iets toonbaars voor de dag te komen. Ook het rijmen wordt een peuleschil met de vele thematisch gerangschikte rijmwoorden. Wel of geen literaire aspiraties, met behulp van de verschillende rijmschema's worden rijmelarijtjes opeens poezie.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.