MarktPlaza

Het grote reisboek Nederland, België en Luxemburg - De Lange, Gorp

66x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 3,95

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1981, 256 blz. boordevol kaartjes en kleurenfoto's. De laminering van de kaft is ietwat ribbelig; verder in goede staat. Verzendkosten (3,95 euro) zijn voor de koper. [26]
Het grote reisboek voor Nederland, België en Luxemburg biedt 22 uitgezochte routes langs landelijke dreven, historische steden en dorpen, uitgestrekte natuurgebieden, pret- en recreatieparken.
Duidelijke beschrijvingen wijzen de weg in meer dan 500 steden en dorpen die en bezoek meer dan waard zijn.
Overzichtelijke routekaarten in kleur ondersteunen de tochten, die meestal binnen enkele uren vanuit de woonplaats te maken zijn.
De ruim 400 kleurenfoto’s geven een duidelijk beeld van de toeristische hoogtepunten in een gastvrije Benelux.
Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.
Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)
Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).
Kijk ook eens naar mijn andere advertenties
P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.