Het grote gebod. Gedenkboek van het verzet in LO en LK…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 71x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover. Het grote gebod. Gedenkboek van het verzet in LO en LKP. (Deel) II. Kampen: J.H. Kok en Bilthoven: H. Nelissen, MCMLI (1951). 648 blz. Met los vel met errata. Formaat circa 29,5 cm, gewicht ruim 2,3 kg.
Met de volgende kaarten buiten de tekst welke niet meegenomen zijn in de paginering: blz. 272 (uitvouwbare kaart Noord-Holland waarop aangegeven voedselverstrekking aan de illegaliteit), 384 (uitvouwbare kaart van de Biesbosch met locaties voor onder andere Aaken voor onderduikers, Duitse post, etc.), 598 (uitvouwbare kaart met daarop aangegeven overvallen op distributie-objecten), 600 (uitvouwbare kaart met daarop aangegeven overvallen op bevolkingsregisters), 608 (uitvouwbare kaart met daarop aangegeven bevrijdingen en wapenkraken, waaronder één bevrijding in Ede).
Verder nog veel illustraties in de tekst. Tekst compleet. Slijtageplekken band. Een enkele scheur in de blanco marge, sommige bladzijden wat smoezelig maar voor leeftijd nog in goede staat.
Boek over LO (landelijke Organisatie voor hulp aan onderduikers) en LKP (Landelijke Knok Ploeg). Hier aangeboden deel 2 (van 2). Referentienummer 11778.

20 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.