Het bouwen van modelvliegtuigen - Helmut Drexler

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1978, 223 blz. boordevol tekeningetjes. Boek heeft lichte gebruikssporen. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [442]

In dit boek wordt, aan de hand van een enorm aantal zeer duidelijke illusstraties, een groot aantal bouwmethoden en constructies beschreven. Hierbij geven de tekeningen de gang van zaken tijdens de bouw stap voor stap weer. Wie met dit boek de diverse systemen onder de knie heeft gekregen kan alle mogelijke constructieve en gebruikseisen 'vertalen' in de juiste bouwwijze. Bovendien kent hij van elke bouwwijze de voor- en nadelen. Achtereenvolgens wordt aan de diverse bouwmogelijkheden voor rompen, vleugels (spanten, schuim- en Jedelskyvleugels en combinaties daarvan) en staarten uitgebreid aandacht geschonken. Steeds wordt verklaard wanneer men welke constructie kan volgen en waarom dat zo is. Zowel voor de beginner, die leert hoe hij een bepaalde bouwwijze dient uit te voeren, als voor de gevorderde, die hier uit een aantal mogelijkheden gefundeerd de beste leert kiezen, een uiterst interessant boek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.