Het Boeddha - boek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 130x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Too , Lilian.

Gebonden met harde kaft met omslag,

nieuwstaat,

271 pagina's

23,6 x 28 cm - 2,5 cm dik

  • In dit boek presenteert Lillian Too op briljante wijze het pad naar verlichting door lezers te laten kennismaken met vele boeddha's, emanaties van wijsheid, mededogen, macht en alle andere positieve kwaliteiten.

Op basis van de lessen van haar goeroe, Lama Kyabje Zopa Rinpoche, biedt ze ons met dit boek de perfecte combinatie van spirituele authenticiteit en eigentijdse presentatie.
Het Boeddha-boek, dat gebaseerd is op de lessen van Lama Kyabje Zopa Rinpoche, is een prachtig geïllustreerde inleiding tot de belangrijkste en bekendste boeddhistische godheden.

De auteur beschrijft hun voornaamste eigenschappen, functies en geschiedenissen op een bondige, heldere manier. Naast gebeden, meditaties en visualisaties presenteert ze speciale rituelen, zegeningen en mantra's die met elke boeddha in verband worden gebracht.

In de boeddhistische traditie zijn er talloze godheden. Het zijn belichamingen van verlichte wijsheid die ook verschillende aspecten van de verlichte geest vertegenwoordigen.

Als we een bepaalde boeddha kiezen om dagelijks over te mediteren of mee te werken, kan dat voor ons als een heilige kaart dienen.

Om geluk te vinden en lijden te vermijden, dienen we te leren welke factoren ons geluk brengen, zodat we ze kunnen toepassen, en welke factoren lijden veroorzaken, zodat we ze kunnen vermijden.

LAMA KYABJE ZOPA RINPOCHE


‘Dit is een weldaad is voor de geest, waarmee we innerlijke vrede kunnen vinden en mededogen kunnen opwekken, waarmee we leren hoe we anderen kunnen helpen en van alle mensen evenveel kunnen te houden.’

KHEN RINPOCHE LAMA LHUNDRUP
abt van het Kopa-klooster in Kathmandu, Nepal


‘In dit boek presenteert Lillian Too op briljante wijze het pad naar verlichting door lezers te laten kennismaken met vele boeddha’s – emanaties van wijsheid, mededogen, macht en alle andere positieve kwaliteiten. Op basis van de lessen van haar goeroe, Lama Kyabje Zopa Rinpoche, biedt ze ons met dit boek de perfecte combinatie van spirituele authenticiteit en eigentijdse presentatie.’

DR. NICHOLAS RIBUSH
Lama Yeshe Wisdom Archive


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.