Het anti-cellulitisplan - Nicole Ronsard

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 5x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1993, 192 blz. boordevol zwart/wit foto's en tekeningetjes. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [377]

Ondertitel: De beste methode om sinaasappelhuid op dijen, billen en heupen kwijt te raken.

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een probleem waar veel vrouwen mee kampen. Die bobbels en kuilen op de bovenbenen en billen zijn niet mooi en weerhouden velen ervan een badpak of een korte broek aan te trekken. Dat is niet nodig: het anti-cellulitis plan van Nicole Ronsard biedt nu een echte oplossing! Nicole Ronsard stelde haar programma samen op grond van jarenlang onderzoek naar de oorzaak van cellulitis. Er zijn twee sleutels tot de oplossing: het verbeteren van de lymfe-circulatie en het herstellen van het evenwicht van natrium en kalium in de celstofwisseling. Als deze circulatie en dit evenwicht verstoord zijn, treedt een verstopping op in het vocht van de huid, waardoor cellulitis ontstaat.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.