Henri Nouwen: Bevrijd je verdriet

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 19x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Henri Nouwen: Bevrijd je verdriet

Troost voor tijden van pijn en rouw

 

Nouwen wijst de weg hoe men in vijf stappen het leven kan funderen in God
Rouwen betekent datgene onder ogen zien wat ons verwondt, in de aanwezigheid van Degene die kan genezen. Met deze stelling zet Nouwen de toon van zijn boek Zalig die verdriet hebben. Terwijl hij de menselijke vragen rondom lijden en rouwen volledig recht doet - waarom laat God dit toe? - richt hij zich op de diepere vraag: hoe kunnen we het leed een plek geven, zonder het te ontkennen?
Henri Nouwen wijst een weg waarin we zelfs in ons diepste leed het oog op God gericht kunnen houden en Hem erin kunnen betrekken. Daartoe beschrijft Nouwen 5 stappen waarin we ons leven kunnen funderen in God. Door zo God uit te nodigen in ons treuren hoeven we niet alleen te lopen. Dan kunnen we ons leven grondvesten in vreugde en hoop, ook in moeilijke momenten. Ons rouwen wordt een plaats van genezing.
Een praktisch, realistisch en moedgevend boek van een geliefd auteur en pastor, voor ieder die troost nodig heeft in moeilijke tijden. Het werd aangetroffen in de nalatenschap van de auteur, en is dus niet eerder gepubliceerd.

Uitg. Ten Have / Lannoo, gebonden. Praktisch in nieuwstaat.


kstre
24617
P151021


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.