Help! Er komen 8 mensen eten en ik kan helemaal niet k…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback (13x15 cm), uitgave 2007, 160 blz. met kleurenfoto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D23]

Ondertitel: 13 themamenu's met supereenvoudige recepten, zelfs voor beginnende koks.

Vijf goede redenen om dit boekje te kopen:

1. Je vrienden willen niet meer bij je komen eten. Hoe zou dat zijn als je ermee ophield ze ravioli uit blik voor te zetten (waarbij je trots vroeg hoe jouw ‘Ravioli al forno’ smaakt)?
2. Je hebt in een trendy magazine gelezen dat het weer hot is om je vrienden thuis te ontvangen. Het is dé hype van het moment
3. Met de blikopener en de magnetron kun je al wel omgaan. Maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging: met je pannen aan de gang gaan!
4. Je hebt acht borden, acht glazen, bestek voor acht personen, een tafel en acht stoelen (ook al zijn die misschien niet allemaal hetzelfde)
5. Je hebt geen zin om 48 uur in de keuken te staan om een heel diner klaar te maken (en vooral niet als de gasten er al zijn)

Meer dan vijftig recepten die onmogelijk kunnen mislukken, gerangschikt in themamenu’s, zoals: diner zonder bestek, vegetarisch diner, diner voor ouders én kinderen, roze diner en picknick.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.