HAZELS PENTAKEL, HEKSENSPIEGEL deel 1 - Marte Jongbloed

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

HAZELS PENTAKEL - Marte Jongbloed
HEKSENSPIEGEL deel 1
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr
Luitingh~Sijthoff 2018 (238 blz)
Hardcover
In zeer goede staat
€ 6,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (438gr)
ISBN: 9789024580354

Medea hield allebei haar handen met de vingers gespreid boven de kaart. langzaam pakte ze hem op en draaide hem om. Zodra de kaart zichtbaar werd, ontstond er een zware, beladen sfeer in de kamer. 'De dood,' fluisterde ze. 'Jouw kaart is de kaart van de dood.' 

Sinds Hazel een auto-ongeluk heeft gehad, waarbij haar ouders zijn omgekomen, zit ze vol vragen. Waarom heeft zij geen enkele herinnering meer aan haar jeugd, haar ouders, en dat vreselijke ongeluk? Haar oom, bij wie ze woont, wil haar niets over haar verleden vertellen. Over hem weet ze ook weinig, behalve dan dat hij zich steeds agressiever gaat gedragen. Als hij haar in een dronken bui aanvalt, vlucht ze het huis uit. 
Maar waar kan ze naar toe?

Ze wordt opgevangen door een groep mensen die heksen blijken te zijn. Hazel voelt zich al snel thuis in de wereld van de hekserij, tot ze ontdekt dat haar leven in gevaar is. Waarom heeft een mysterieuze zwarte heks het op haar gemunt? Om het duistere complot dat zich om haar heen ontvouwt te overleven, moet ze antwoord vinden op die ene belangrijke vraag: wie is ze nou echt?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.