Hapro Collagen Sun 26/5

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 32x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Hapro Collagen Sun 26/5
Specificaties
L x B x H (cm): 210 x 99 x 119
Bruinigsveld (cm): 190 x 85
Aantal lampen: 26/5
Lampen hemel 14 x 100 Watt *
Gezichtsbruiner: 5 x 25 Watt
Lampen bank 12 x 100 Watt
Digitaal display Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler: Ja
Urenteller Ja (2x)
Strip-reflector systeem: Ja
Acrylplaat: Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar: Ja
Beschermbrilletjes: Ja
Vermogen 3,19 Kw
Garantie: 2 jaar
HYBRIDE: bruining en huid verzorging ineen
Stimulatie elastine- En collageenproductie
Een egale en natuurlijke bruine teint van de huid
Bruining en huidverzorging ineen
Hapro Collagen Sun biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- nu voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt. Dit bruiningstoestel bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorgingstherapie wordt gecombineerd met UV-licht.
De Hapro Collagen Sun is meer dan een zonnebank alleen, de voordelen van het rood en UV-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.
Huidverzorging
Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld
doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is.
Comfort
Een comfortabel ligoppervlak, een ruimtelijke bruiningstunnel met ergonomisch design, gebruiksvriendelijk bedieningsdisplay en verfrissende lichaamskoeler maken de Hapro Collagen Sun een comfortabele wellness beleving voor thuis.
twee modellen
De Hapro Collagen Sun is beschikbaar in twee modellen. De Hapro Collagen Sun 24 beschikt over 24 Collatan® lampen. De Hapro Collagen Sun 26/5 heeft 26 Collatan lampen en vijf 25 Watt Seecret collageen boosters voor extra huidverzorging in het gezichtsbereik. Beide bruiningstoestellen zijn verkrijgbaar in de trendy kleur Pearl White.
Betere huiddoorbloeding
Onderhoudsvriendelijk
Een comfortabel breed ligoppervlak
Een luxe Beauty Wellness beleving thuis
Saunashop.nl: Ruim 30 jaar ervaring
Sauna-shop.nl is een specialistische Sauna & Hottubs winkel met een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van sauna's, hottubs & accessoires. Montage is mogelijk. Wij hebben een eigen gespecialiseerde installatie team die professioneel te werk gaat met uw sauna. Bij Saunashop kunt u erop vertrouwen dat wij het beste resultaat zullen neerzetten voor onze klanten, verwacht niks minder van ruim 30 jaar ervaring! Weet u nog niet precies wat u wilt? Wilt u liever een kijkje nemen hoe het eruit komt te zien? Dat kan! Kom gerust een kijkje nemen in onze eigen showroom in Leuvenheim.
Showroom Leuvenheim:
6974 AK, Leuvenheim 
Arnhemsestraat 88
Tel: 0575 561 000
E-mail: info@suncenter.nl
Openingstijden: 
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten
Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop of bezoek onze showroom! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0575 561 000. Liever contact via de mail? Mail ons op info@suncenter.nl.
Specificaties:

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.