Hannibal - Conquerer Of Rome (DVD) BBC Nieuw

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 16 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hannibal - Conquerer Of Rome  (DVD) BBC Nieuw

BCZ

50:00 minuten

Er zijn slechts weinig mensen die de loop der geschiedenis hebben veranderd: Hannibal is er één van!
Na een reeks van epische veldslagen bracht hij Rome tot aan de rand van vernietiging, maar uiteindelijk was het toch Hannibals leger dat compleet wordt weggevaagd. Waar ging het mis voor de, door velen als geniale strateeg bestempelde, generaal?
Deze BBC documentaire brengt het conflict in chronologische volgorde in beeld. Met behulp van de belangrijkste experts op dit onderwerp komen alle mythes die dit verhaal omgeven in beeld. Hoe en waarom gebruikte Hannibal zijn beroemde olifanten en wat was hun zwakke punt? Tijdens de legendarische oversteek van de Alpen verloor
Hannibal zijn halve leger, ruim 20.000 soldaten, wat voor generaal was in staat om zijn mannen tot aan de grenzen van het menselijke uithoudingsvermogen te dwingen? Hoe kon Hannibal zijn strijd voortzetten na dergelijke verliezen en hierna zelfs het Romeinse leger nog op historische wijze verslaan? Hoe hervond en herbouwde Rome zichzelf en vernietigde het uiteindelijk Hannibals complete beschaving om uit te groeien naar wat het uiteindelijk werd: "s werelds eerste supermacht?

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.