MarktPlaza

Hanglamp Fish Trap – Naturel of Zwart - Rotan

238x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Dit is de Fish Trap is een mooie boho hanglamp die bij ons mogelijk is in naturel of zwart. Deze lamp is mogelijk in medium en large en kan behalve als hanglamp ook prachtig gebruikt worden als decoratie zoals op de foto getoond.
Merk: Bazar Bizar
Model: Fish Trap
Kleur: Naturel of Zwart
Materiaal: rotan

Let op: het is belangrijk om te weten dat de lampen met de hand worden gemaakt, van natuurlijk materiaal en hierdoor kan het zijn dat het geleverde exemplaar iets kan afwijken qua kleur en afmeting.

Afmetingen Large versie:
Diameter: 23 cm / Hoogte: 90 cm

Famozo is al 9 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, projectinrichting, boho chique, bohemian style, ibiza look