Handboek groepsdynamica - Jan Remmerswaal

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2004, 7e druk, 372 blz. Isbn: 9789024416486. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D32]

Ondertitel: Een inleiding op theorie en praktijk.

In het Handboek groepsdynamica behandelt de auteur de hoofdthema's uit de groepsdynamica. Een selectie hieruit is: niveaus en interventies in groepen, groepsvorming, groepsontwikkeling, communicatie, feedback, groepsprocessen, besluitvorming, conformiteit, groepsnormen, groepsidentiteit, situationeel leiderschap, het functioneren van teams. Het boek is bestemd voor mensen die professioneel met groepsprocessen werken of daartoe in opleiding zijn. Het is speciaal geschreven voor studenten aan beroepsopleidingen op HBO-niveau (en voortgezette opleidingen) en voor deelnemers aan trainingen en cursussen in bedrijfsopleidingen.

Inhoud
1. Groepsdynamica tussen psychologie en sociologie
2. Grondslagen voor de groepsdynamica
3. Definitie van de groep en soorten groepen
4. Niveaus en interventies in de groep
5. Groepsvorming en groepsontwikkeling
6. Communicatie
7. Communicatie in groepen
8. Feedback in groepen
9. Groepsprocessen en groepsfenomenen
10. Leiderschap
11. Het functioneren van teams.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.