Handboek giftige dieren voor de wereldreiziger - Aalbe…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 48x bekeken
  • Datum geplaatst 11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 1995, 142 blz. met zwart/wit tekeningetjes. Boekje heeft lichte gebruikssporen. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D38]

Reizen naar verafgelegen landen houden helaas extra risico's in voor de gezondheid. Goede voorlichting vooraf en passende voorzorgsmaatregelen tijdens de reis zijn daarom van groot belang. Een van de mogelijke risico's is een vergiftiging ten gevolge van een steek of een beet van een dier. Iedereen kan tijdens een reis gemakkelijk in contact komen met sterk giftige dieren. Het is daarom nuttig enige kennis op te doen over giftige dieren: hoe ze eruit zien, waar ze voorkomen, welk gevaar ze opleveren, hoe een vergiftiging voorkomen kan worden en, ten slotte, hoe men moet handelen als men desondanks door confrontatie met een dier een vergiftiging oploopt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.